PIODALAN SARASWATI RING DISDIKPORA KABUPATEN BULELENG

Admin disdikpora | 15 Oktober 2018 | 387 kali

PIODALAN SARASWATI RING DISDIKPORA KABUPATEN BULELENG

Singaraja, 13 Oktober 2018 | DISDIKTODAY
Nemonin Rahina Saniscara Umanis Watugunung, Sabtu 11 Oktober 2018, para nayaka praja sewawidangan Dinas Pendidikan Pemuda dan Olahraga Kabupaten Buleleng ngemargiang Upacara Piodalan Saraswati ring Tugu Saraswati kantor nyane.

Upacara piodalan sane olih Ida Pedanda Istri Oka saking Griya Sangket Sukasada, Buleleng, ngelantur ngemargiang Upacara Mendak sane kemargiang antuk Manggala Dinas Pendidikan Pemuda dan Olahraga Kabupaten Buleleng, Drs. Gede Suyasa, M.Pd.

Upacara puniki pinaka cihna ngaturang suksma ning manah para nayaka praja Disdikpora Kabupaten Buleleng ring Ida Hyang Parama Kawi, riantukan sampun kaicen kerahayuan kerahajangan sajeroning ngemargiang swadharma negara. Ring penguntat acara, parikrama piodalan punika kapuputang antuk acara meprani.